ree_bij_reest_750

De wereld rond in 1 dag!

Vanaf 25 maart opent Dierenpark Emmen haar deuren als "Wildlands adventure zoo". Compleet vernieuwd en een echt avonturenpark geworden. Wij zijn heel benieuwd hoe de wilde dieren er hun plek hebben gekregen en wat er allemaal te beleven valt!

Om dit te vieren hebben wij een speciaal arrangement samengesteld:
2 overnachtingen (meer overnachtingen bij te boeken tegen het normale tarief); op basis van 2 personen (voor extra personen en/of kinderen geldt een toeslag); ontbijt voor de eerste ochtend voor 2 personen (voor extra personen en/of kinderen geldt een toeslag);
geldig tot 31 december 2016; inclusief 2 entreekaarten voor het compleet vernieuwde dierenpark!

vanaf € 207,50
(inclusief toeristenbelasting en op basis van beschikbaarheid)
Vraag ons om een prijsopgave!
www.wildlands.nl

Pad naar de Reest

Fietsen in het stroomdal van de Reest

B&B Ons Buitenhuis vanaf € 248,-
Weekend (van vrijdag tot maandag) in Ons Buitenhuis (stijlvol ingericht, eikenhout/belgisch hardsteen, vaatwasser, regendouche). Vrij gebruik van onze fietsen (eventueel met kinderzitjes) en een uitgebreid ontbijt voor de eerste ochtend en fietsroutes door de prachtige omgeving.

 

KUDDE: Theater en bezinning in combinatie met natuur

schapen_dwingelerveldIn het kader van 25 jaar Dwingelderveld komt de theatervoorstelling KUDDE naar ons toe! Lovende reacties en uitverkochte voorstellingen van 2015, maakten dat deze theatervoorstelling niet kan ontbreken tijdens de viering van 25 jaar Dwingelderveld. De voorstelling is uniek in zijn soort en behoudt zijn populariteit door het exclusieve karakter. Van 2 t/m 11 september 2016 wordt de voorstelling iedere avond gegeven.
Bij boeking van dit arrangement krijgt u van ons een gevulde 'knapzak' mee om de avond goed door te komen. Minimaal 2 nachten en op basis van beschikbaarheid (kijk hier voor onze tarieven). Kaarten voor KUDDE zijn schaars, dus wees er snel bij. Kaarten kosten 20 euro per stuk en kunt u bestellen in de voorverkoop via www.kudde.org ook voor meer informatie over deze indrukwekkende voorstelling.

Kunstroute Reestdal, Grensloos kunst verkennen

Jaarlijks terugkerend evenement in september (8 t/m 25 september 2016), elke donderdag t/m zondag kunt u langs de Reest van kunst genieten. Verschillende vormen van beeldende kunst in binnen- en buitenlocaties, voornamelijk bij particulieren. Tussen de locaties wordt een fiets- en wandelroute door en tussen de beide dorpen gemaakt van ca. 8 kilometer.
Indien u in deze periode bij ons boekt, ontvangt u uw toegangsbewijs (maximaal 2) en een brochure met routebeschrijving van ons. Uiteraard kunt u van onze fietsen gebruik maken. Ons Buitenhuis ligt op fietsafstand (ongeveer 4 km) vanaf het beginpunt. Meer informatie over Grensloos kunst verkennen vindt u op: www.grenslooskunstverkennen.nl

Thee drinken bij galerie in het Reestdal

Galerie Wildschutserve heeft haar deuren geopend in het Reestdal. Regelmatig organiseren zij exposities. Bij uw boeking voor een weekend in Ons Buitenhuis trakteren wij u (maximaal 2 personen) op thee/koffie met zelfgemaakte taart in de theetuin van Wildschutserve (bij mooi weer geopend op vrijdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur). Eén of meerdere kunstenaars zijn altijd aanwezig om u uitleg te geven bij de verschillende werken. Voor meer informatie over de galerie/theetuin: www.wildschutserve.nl

Natuurfotografie vanuit je bed

Reest_ijsB&B Ons Buitenhuis vanaf € 248,-
Een heerlijk weekend (van vrijdag tot maandag, inclusief uitgebreid ontbijt voor de eerste ochtend) in Ons Buitenhuis, waar mooie natuurfoto's uit de omgeving aan de muur hangen. U kunt vrij gebruik maken van een redelijke dames- en herenfiets (gazelle) eventueel met kinderzitjes voor en/of achterop. U krijgt fietsroutes in de omgeving en kunt op die manier de prachtige locaties waar de foto's zijn gemaakt zelf gaan bezoeken. Helemaal compleet is het wanneer u zelf uw fotocamera meeneemt! Mocht het niet helemaal lukken kunt u er altijd voor kiezen één van de foto's van 'Ons Buitenhuis' aan te schaffen.

Dat is dan inclusief de speciale lijst. En voor het geven van tips staan wij ook altijd open.

Wij zien u graag in 'Ons Buitenhuis'!