Ons Buitenhuis gaat verhuizen!

Misschien had u al gehoord dat het er aan zat te komen: onze verhuizing. Ook al weten wij nog niet waar naar toe precies, weten wij al wel dat het gastenverblijf in de Stapel na de kerstperiode zal gaan sluiten. Tot die tijd zijn er nog een paar nachten beschikbaar, check onze beschikbaarheid:

* naar de bezettingskalender B&B

Wij zijn op zoek naar een nieuwe plek in de omgeving van Zutphen. Het coulissenlandschap van de Achterhoek en natuurlijk de IJsselvalei lijkt ons ook een mooie omgeving om naar toe te gaan. Het is nog onduidelijk of wij op onze nieuwe plek ook weer een gastenverblijf gaan inrichten, maar zodra wij daar zeker van zijn, bent u de eerste die het hoort!

Kortom: een goed moment om kadootjes in te slaan!

Zoals u weet hebben wij hier ook een winkel. Vanaf dit moment al zijn wij flink aan het opruimen. Zowel in de winkel aan de Stapelerweg, als op internet (webshop) vindt u flinke kortingen. Bijna alles is afgeprijsd! En er komen nog steeds nieuwe aanbiedingen bij. Ook na de kerstperiode zal de webshop open blijven en kunt u via die weg spullen bestellen en eventueel thuis laten sturen. Voorlopig kunt u ze natuurlijk ook hier ophalen. Shop online:

* naar de webshop

Wij houden u op de hoogte!

Hartelijke groet,
Herma en Frans
06 - 51 088 616

---
Iittala rode wijnglas set van 2

Iittala Essence
rode wijnglas
per 2 

ook andere glazen van deze serie met 20% korting

15% korting!

---

Volg ons op facebook!