Interieuradvies

Een interieur-advies begint indien gewenst met een vrijblijvend bezoek aan u thuis. Tijdens dat bezoek bespreken wij met u uw wensen. Die kunnen variëren van een nieuwe bank, tot een complete metamorfose. En natuurlijk alles daar tussen in. Misschien heeft u moeite met het goed verlichten van uw woonkamer, ook dat soort specifieke wensen kunt u met ons bespreken. 
Naar aanleiding van dat gesprek kunnen wij inschatten of u een eenvoudig, een uitgebreid of een zeer uitgebreid advies wenst.

interieur_ontwerp

Een advies wordt gegeven aan de hand van een ingetekende plattegrond op schaal, met afbeeldingen van de ingetekende (nieuwe) meubelen en eventueel stofstalen om het nog meer te verduidelijken.

Na presentatie van dit advies, kunnen er eventueel nog wat dingen bijgeschaafd worden, waarna er een definitieve leidraad ligt. 
Op dat moment ontvangt u van ons een factuur voor de gemaakte kosten.

Dan is het moment gekomen voor u om te beslissen of u met ons verder gaat naar de verschillende showrooms van de betreffende meubelmerken of dat u zelf op uw eigen moment en manier uw interieur-advies realiseert.

Indien u naar aanleiding van het uitgebrachte advies uw aankopen doet bij Ons Buitenhuis, ontvangt u van ons een mooie korting. Op die manier kunt u de kosten van uw advies gemakkelijk terugverdienen. Voor een specifieke prijsopgave kunt u het beste contact met ons opnemen.

interieur_stalen

artifort-little-tulip1
STOELEN

aspiro-8000_color_birch
VERLICHTING

gordijnen_daybreak_08
GORDIJNEN

Verzelloni-Larsen-Sectional395F
BANKEN